Blind: ‘Ajax ziet voorlopig af van Djuricic’

Ajax ziet voorlopig af van het binnenhalen van Filip Djuricic, zo meldt het Algemeen Dagblad. De speler van Servië onder 17 met dezelfde makelaar als Miralem Sulejmani is de afgelopen maanden een aantal keren bekeken en staat nu naar verluidt ook in de belangstelling van Manchester United (zie eerdere berichten hieronder).

,,Best een aardige speler, maar op de positie van nummer 10 hebben we al genoeg opties. We hebben onlangs nog de 16-jarige Christian Eriksen van Odense gehaald, die daar ook uit de voeten kan,’’ aldus Danny Blind in het AD. Eriksen speelt sinds een week in de B1 van Ajax, maar zal naar verwachting snel doorstromen naar de A1.

Zie ook eerdere bericht:
13-01-2009: Ook Man United meldt zich nu voor Djuricic
21-10-2008: Ajax volgt nog steeds jeugdinternational Filip Djuricic
20-09-2008: Ajax heeft oog op ‘nieuwe Sulejmani’

Related posts