Ajax gaat Bakircioglu, Rommedahl en Martina niet terugzetten naar Jong Ajax

Zolang Kennedy Bakircioglu en Dennis Rommedahl geen nieuwe club vinden, blijven ze gewoon deel uitmaken van de A-selectie. Anders dan afgelopen zomer kiest de club er niet voor om overbodige krachten terug te zetten naar het tweede, zo mledt het AD. Aan het begin van dit seizoen gebeurde dit wel met onder anderen Kenneth Perez.

Vandaag traint de A-selectie voor het eerst weer in Amsterdam na de trainingsstage in Portugal. In de Algarve ontbraken Kennedy en Rommedahl. Voor beide spelers is belangstelling uit binnen- en buitenland, maar er is vooralsnog geen club die hun salarissen over wil nemen in combinatie met een transfer- of huursom. ,,NEC wil Rommedahl wel hebben, maar tegen heel andere voorwaarden dan wij in gedachten hebben,’’ stelt manager Danny Blind.

Related posts