Vier A-junioren kunnen contract tekenen

Vier spelers uit de A1 van trainer Frank de Boer hebben een contract aangeboden gekregen. Tom Overtoom, Johan Kappelhof, Timothy van der Meulen en Aras Özbiliz (allen 18 jaar) kunnen bij Ajax hun eerste profcontract tekenen.

Tom Overtoom (20-11-1990) is aanvoerder van Ajax A1. De kleine technische middenvelder speelt vanaf de E2 bij Ajax en is woonachtig in Diemen. Voor de A1 scoorde Overtoom tot nu toe één doelpunt.

Johan Kappelhof (05-08-1990) is als rechtsback een vaste waarde in de A1. Hij kwam dit seizoen ook al een enkele keer voor Jong Ajax uit. Kappelhof speelt vanaf de E2 bij Ajax en woont in Diemen. Naast rechtsback is Kappelhof ook inzetbaar als centrale verdediger.

Timothy van der Meulen (02-03-1990) is een centrale verdediger. De fysiek sterke verdediger uit Almere is bezig aan zijn vierde seizoen in Amsterdam. Hij kwam destijds over van FC Omniworld. Van der Meulen was twee jaar geleden actief met Oranje onder 17 jaar actief op het EK Onder 17 in België. Hij speelde tevens interlands voor Oranje onder 18 en onder 16.

Aras Özbiliz (09-03-1990) begon het seizoen in de A2, maar is inmiddels overgeheveld naar de A1. De technische linkspoot kan zowel als nummer 10 als links of rechtsbuiten uit de voeten. Özbiliz scoorde dit seizoen al 10 keer. Net als Kappelhof en Overtoom speelt Özbiliz vanaf de E2 bij Ajax en woont hij in Diemen.

Bron: AjaxShowtime

Related posts