NOS zend Ajax-Fiorentina rechtstreeks uit

De NOS zal de thuiswedstrijd van Ajax in het UEFA Cup toernooi tegen Fiorentina rechtstreeks uitzenden. De wedstrijd staat voor 26 februari op de kalender. Of het uitduel tegen de Italianen op 18 of 19 februari ook uitgezonden zal worden is nog geen duidelijkheid.

De NOS is afhankelijk van de buitenlandse televisiezenders. Ook over de wedstrijden van FC Twente (tegen Olympique Marseille) en NEC (Hamburger SV) is nog geen duidelijkheid. “We kijken bijvoorbeeld of die wedstrijden interessant genoeg zijn, hoe laat ze gespeeld worden en wat het kost”, zo legt een woordvoerder uit in het AD
Afgelopen donderdag werden de wedstrijden van NEC en FC Twente alleen uitgezonden via de regionale omroepen en via de betaalde zender Eredivisie Live.

Related posts