Ajax wil Blind en Alderweireld langer vast leggen en gaat ook opnieuw om de tafel met Van der Wiel

Ajax hoopt de komende weken zaken te doen met Gregory van der Wiel. De verdediger ligt vast tot 2010. Afgelopen maandag stond er een gesprek gepland tussen manager technische zaken Danny Blind en Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van Van der Wiel. Maar Slimani was ziek waardoor het werd uitgesteld. ‘Dat gesprek zou gaan over mogelijke contractverlenging van Gregory. Dat wil Ajax graag’, bevestigt Blind.

Ajax overweegt overigens ook Leonardo een contractverlenging te offreren. Het contract van de Braziliaan loopt in de zomer van 2009 af. ‘We zijn zeer tevreden over hem. Als er een club komt in de winterstop laten we hem zeker niet voor een habbekrats vertrekken. Sterker nog: we beraden ons momenteel of we hem langer aan ons gaan proberen te binden’. Leonardo heeft geen haast. ‘Ik wacht rustig af’.

Ook Daley Blind en Toby Alderweireld, die tot 2010 aan de Amsterdamse club verbonden zijn, kunnen aanstonds een aanbieding verwachten. De beide talenten blijven ook na de winterstop bij het eerste meetrainen.

Related posts