Heerenveen zet zijn zinnen op Andreas Laudrup

Andreas Laudrup is mogelijk de volgende speler uit Scandinavië die kiest voor sc Heerenveen. De Friezen hebben volgens de Leeuwarder Courant belangstelling voor de zoon van voormalig topspeler Michael Laudrup die speelt bij het Deense Lyngby.

Omdat de pas 18-jarige Laudrup bij Lyngby slechts een amateurcontract heeft, hoeft hij Heerenveen vrijwel niets te kosten. De Deense jeugdinternational zelf heeft wel oren naar een transfer naar Friesland. ‘Andreas weet dat jonge spelers zich bij Heerenveen goed kunnen ontplooien’, zo vertelt een Deense bron aan de Leeuwarder Courant.

Andreas Laudrup, de zoon van voormalig topspeler Michael Laudrup, speelt het liefst als aanvallende middenvelder. Behalve Heerenveen heeft ook Spartak Moskou, waar vader Michael hoofdtrainer is, interesse in de jongeling. Daarnaast werd hij in een eerder stadium al in verband gebracht met Ajax waar hij ook stage liep (zie eerdere berichten hieronder).

16-12-2006: Ajax nodigt Andreas Laudrup nogmaals uit voor stage
08-12-2006: Niet Mads, maar broertje Andreas(16) Laudrup op stage bij Ajax

Related posts