Cvitanich: ‘Ik wil scoren en winnen met Ajax’

Dario Cvitanich lijkt nu toch echt de kans te krijgen waarop hij al een tijdje heeft gewacht. Na het vertrek van Klaas-Jan Huntelaar naar Real Madrid lijkt de Argentijn eerste keus voor de spitspositie.

Cvitanich laat weten dat hij blij is met deze kans. ‘ Ik ben blij dat ik nu mag laten zien waarvoor Ajax mij gehaald heeft. Tuurlijk is het jammer dat Huntelaar midden in het seizoen vertrekt, maar ik zal er alles aan doen om een waardig vervanger te zijn’. Of de Argentijn nu extra druk voelt laat hij weten,’Ik voel geen andere druk als normaal. Kijk Huntelaar is Huntelaar en ik ben Cvitanich en ik wil zoveel mogelijk doelpunten maken. Hoeveel ik er ga maken durf ik niet te zeggen, ik hoop veel, maar het belangrijkste is dat wij als ploeg blijven winnen’.

Dario Cvitanich stond de afgelopen weken buitenspel wegens de alom bekende hamstringblessure. Afgelopen maandag maakt Cvitanich al speelminuten in het korps van Adrie Koster en hiermee lijkt hij klaar voor de ontmoeting met Volendam. Voor dat duel in palingcity heeft Dario twee duidelijke doelstellingen,’Ik wil scoren en winnen’.

Bron: europesoccer.nl

Related posts