Lijst uitverkoren uitkaarthouders AZ – Ajax online!

Ajax heeft op haar website een Excel-document gepubliceerd met de relatienummers van alle supporters die op basis van de loggegevens van de online verkoop recht hebben op een plaats in het bezoekersvak van AZ. ui het logbestand is op te maken welke supporter, op welk tijdstip, de barcode heeft opgevoerd. Alleen de supporters op deze lijst komen nog in aanmerking voor een plaats. Staat u niet op deze lijst dan komt u helaas niet in aanmerking voor een plaats.

Afgelopen zaterdag liep het systeem voor de derde keer al dit seizoen vast, waarschijnlijk door het groot aantal aanvragen dat het tegelijk te verwerken kreeg. We houden ons hart dus alweer vast als aanstaande vrijdag de voorverkoop van het uitduel in Hamburg van start gaat! Feit is wel dat je dus beter online kunt bestellen. Dan wordt je tenminste nog gelogd. Fans die traditie-getrouw bij het verkooppunt naast de pot piste hebben dus pech gehad.

Voor alle supporters van de lijst zal een reservering worden gemaakt die alleen online is op te halen. Vanaf donderdag 13 november 09.00 uur wordt de verkoop voor deze groep herstart. De plaats is op te halen door op de knop “eigen plaats” achter de wedstrijd te klikken. De verkoop zal eindigen op zaterdag 15 november om 18.00 uur.

In dit Excel-document kun je op de volgende manier jouw relatienummer terugvinden:
1. Open het document
2. Toets CTRL-F in
3. Toets je seizoenkaart of Club Card nummer in
4. Druk op zoeken

Related posts