Sulejmani: ‘Ik voel me nu sterker dan ooit’

Miralem Sulejmani herstelt nog van een hamstringblessure, maar lijkt steeds dichter bij een rentree. Ajax is echter voorzichtig met het brengen van de Serviër, die begin dit seizoen zijn hamstring scheurde in de Klassieker tegen feyenoord.

Het deed Sulejmani pijn dat hij uitgerekend tijdens de wedstrijd tegen feyenoord al na acht minuten het veld moest verlaten met een bovenbeenblessure. “In die wedstrijden wil je nog meer laten zien. Het was dan ook vreselijk om zo snel al weer van het veld af te moeten, ook omdat ik lekker bezig was. Tegen Willem II scoorde ik meteen en een wedstrijd later, tegen Roda JC, gaf ik een assist. Ook tegen FK Borac in de UEFA Cup maakte ik een goal en speelde ik gewoon een lekkere wedstrijd.”

Sulejmani heeft de afgelopen weken veel gewerkt met René Wormhoudt, herstel- en conditietrainer bij de Amsterdammers. De negentienjarige speler wordt onder de loodzware trainingen van Wormhoudt naar eigen zeggen steeds sterker. “De trainingen zijn pittig, maar onder hem wordt je wel weer fit. Ik voel me nu echter wel sterker dan ooit”, gaf de aanvaller toe tegenover het digitale thuis van Ajax.

Confronterend
Dat het moeilijk voor hem was om zijn eigen team, week in week uit, te zien spelen in de Amsterdam ArenA, erkende de Serviër. “Het is ontzettend confronterend om de jongens te zien spelen. Je wil zelf zo graag laten zien wat je kunt. Desondanks ben ik blij dat Ajax bezig is met een prima reeks. Ik denk dat Ajax nog niet op het gewenste niveau is, maar de punten zijn het belangrijkst in de strijd om het kampioenschap.”

Related posts