NAC zit niet meer te wachten op Schilder

In de zomerstop was NAC erg geïnteresseerd in het aantrekken van Robbert Schilder. De komst van de Ajacied is nu echter helemaal van de baan. In Breda zijn er zelfs niet eens plannen voor versterkingen tijdens de winterstop.

Technisch directeur Earnest Stewart geeft aan dat de geruchten over het aantrekken van Schilder in de winterstop absoluut niet waar zijn. “Ik heb dat ook gelezen. Ik snap niet waar dat vandaan komt. Afgelopen zomer waren wij zeer geïnteresseerd in Schilder en hij staat zeker nog op onze scoutinglijsten, maar op dit moment is er geen sprake van een transfer. We kunnen investeren in spelers. De transfer van Ronnie Stam heeft daar natuurlijk een bijdrage aan geleverd. Je moet dan echter niet verwachten dat wij een hele hoge afkoopsom, bijvoorbeeld één miljoen, gaan betalen voor een speler, want dat kunnen we nog steeds niet”, aldus de voormalig Amerikaans international.

Ook al is er dus geld, een nieuwe aanwinst voor de spelersgroep lijkt er in de winter niet te komen. “Als er zich geen onvoorziene zaken voordoen, zoals de blessure van Martijn Reuser, trekken wij in de winterstop in principe niemand aan.”

Related posts