Win binnenkort ook een ECHTE Henk Veen!

Zoals jullie van ons gewend zijn is er aan iedere competitie-thuiswedstrijd dit seizoen een PRIJSVRAAG verbonden waarbij wij steeds de vraag stellen: Wie is de speler op de foto? Maar er is meer! Binnenkort komen wij met een superprijsvraag waarbij een origineel Ajax-schilderij van Henk Veen te winnen is!

Wie is Henk Veen en wat heeft hij met Ajax te maken? Henk Veen is een rasechte Amsterdammer, een toffe peer met een echt Ajax-hart. Als materiaal gebruikt hij spuitverf en verft met kwast en sjablonen, waarmee hij zonder omwegen zijn emoties vast kan leggen.

Henk Veen kent naamsbekendheid in Nederland door de exposities in meerdere galerieën o.a de Cruyff Foundation en de ArenA. De kunst van Henk Veen was ook te bewonderen in televisieprogramma’s zoals Gouden Kooi Talpa TV, Idols, MTV/TMF awards, Big Brother Hotel, Absolutely, Cash & Carlo, 7Plagen van Talpa, SBS Hart van Nederland, AT5 FC Godenzonen, AT5 Kort Amsterdams, Trendies, Wannahaves en Life & Cooking waar hij de deuren van het decor geschilderd heeft.

Bekende personen die een doek hebben van Henk Veen zijn o.a Johan Cruyff, Klaas Jan Huntelaar, Carlo Boszhard, Dan Ligtvoet, Dj Tiesto, Marc Owen, Frenk Rijkaard, Ali B, Irene Moors, Xandra Brood, Rudolpf Van Veen, Jamai, Jim, Hind, Edwin Evers en Huub uit de Gouden Kooi.


Website: www.henkveen.nl & www.henkveen.com

Hou AjaxF-side.NL dus in de gaten en wellicht hangt er binnenkort bij jou een echte Henk Veen aan de muur!!

Related posts