Tegenslag in herstel blessure Jan-Arie van der Heijden

De rentree van Jan-Arie van der Heijden bij Ajax is nog niet aanstaande. De inwoner van Schoonhoven kampt met tegenslag bij zijn revalidatie na een knieblessure, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag. ‘De club gaat in samenspraak met de orthopeed een nieuw revalidatieschema voor Van der Heijden maken’, aldus de Ajax-woordvoerster. Wanneer Van der Heijden de groepstraining hervat, is onduidelijk.

De kwetsuur van Van der Heijden dateert alweer van twee maanden geleden. Destijds moest hij bij het trainingskamp in De Lutte afhaken. Kort daarvoor had hij nog meegedaan met Ajax bij hoofdklasser Noordwijk en een doelpunt gemaakt. Extra zuur voor Van der Heijden is dat hij juist dit seizoen door coach Marco van Basten was toegevoegd aan de A-selectie.

Related posts