EreDivisie Live?!

Vandaag was de topper feyenoord – Ajax. Mijn ervaring met Primera en Eredivisie Live. Eerst twee zaterdagochtenden bij de Primera gespendeerd om een kaartje te kopen, dit mislukte volledig vanwege het briljante verkoop systeem. Nu gebeurde dit in het verleden ook meermaals, dus het was eigenlijk weinig nieuws onder de zon.

Vorig seizoen was er Planetvoetbal , dat had in het seizoen ervoor wat aanloop problemen maar dat werkte naar de eerste twee wedstrijden prima. Zo kon je voor 4,50 Euro het gehele weekend alle wedstrijden volgen compleet met alle interviews achteraf en de persconferentie (daar was ik gek op).

Dit jaar is er Eredivisie Live, daar kan je voor teveel geld een abonnement afsluiten voor te weinig wedstrijden, nou ga ik voor die enkele uitwedstrijd die ik van Ajax mis natuurlijk geen abonnement afsluiten, we blijven natuurlijk wel jood.

Nu hebben ze bij Eredivisie Live ook “LiveStreams” nou dat lijkt op Planetvoetbal. Als je je langs Jan-Joost van Gangellen gewerkt hebt kom je op de site dus ik dacht kom ik koop op vrijdag al mijn code stel je voor het zit vol dan mis ik alsnog feyenoord – Ajax.
Je schaft een code aan en je betaald nu in de aanbieding 4,50 Euro (na 1 november 6,00 Euro). Even een klein stukje gekeken van Utrecht – Willem II. De volgende avond dacht ik laten we naar AZ – P$V gaan kijken, kan ik niet meer kijken want mijn code is verlopen. Niks alle wedstrijden, maar 1 wedstrijd dus.

Nou dan maar eens bellen met EreDivisie Live. Krijg je zo’n doos aan de lijn “Nee meneer u kunt uw code pas aanschaffen 1 uur voor aanvang van de wedstrijd”. Ja, maar ik heb gisterenavond op de link van feyenoord – Ajax geklikt en een code aangeschaft “. “O ja, dat is een foutje op de site”. Blijkt dus zodra er een code gekocht kan worden voor 1 wedstrijd, en je klikt op een wedstrijd van zondag dan denk je dat je een code koopt voor de wedstrijd van zondag, maar feitelijk koop je een code voor de dan spelende wedstrijd. “Dan moet u zondagmorgen nog maar even terugbellen, dan krijgt u van ons een nieuwe code”.
Zondagochtend 11:00 weer bellen, en ja zonder al teveel moeite een nieuwe code gekregen wel al mijn adres gegevens moeten achterlaten (dus ik zal ook wel een reclame bombardement over me heen krijgen).

12:20 poging 1 om in te loggen de enige melding die verschijnt “Service Unavailable”. Dit duurt tot ruim na 13:00, waardoor ik ook nog eens het eerste doelpunt heb moeten missen. Beeldkwaliteit is redelijk, maar je betaald dus nu 4,50 Euro voor 1 wedstrijd zonder nabeschouwing of persconferentie en vanaf november wordt dit dus 6 Euro. Voor mij was dit de eerste en tevens ook de laatste keer dat ik hier ingetrapt ben.

Related posts