Gabri nog altijd onzeker voor klassieker; Sulejmani uit voorzorg gewisseld

Marco van Basten weet nog niet of hij zondag over Gabri kan beschikken. De Spanjaard is nagenoeg genezen van een enkelblessure maar miste donderdag in Amsterdam een training omdat hij ziek was. ‘Ik houd er daarom serieus rekening mee dat ik hem ook tegen Feyenoord moet missen’, aldus Van Basten na de zege van zijn club op Borac (1-4).

Van Basten was in Belgrado niet helemaal tevreden over de inbreng van Sno, de eerste vervanger van Gabri. ‘Daarom heb ik hem ook gewisseld, maar ik vond Rasmus Lindgren eigenlijk ook niet sterk invallen’, zei Van Basten.

Voorzorg
Miralem Sulejmani kan zondag waarschijnlijk wel tegen Feyenoord voetballen. ‘Hij voelde iets in de hamstring, daarom heb ik hem gewisseld’, verklaarde Van Basten. ‘Ik deed dat uit voorzorg. Volgens mij is er niets aan de hand.’

Related posts