Kluivert hoopt op vervolg spelerscarrière

Patrick Kluivert heeft een rentree op de voetbalvelden nog niet helemaal uitgesloten. Momenteel loopt de 32-jarige Amsterdammer stage bij AZ in het kader van zijn trainerscursus.

Zijn ambitie om trainer te worden is ontstaan in zijn periode bij psv. ‘ Toen ik daar onder contract stond merkte ik dat onder andere Afellay en Aissati dingen van mij aannamen. Ik moet zeggen dat het een goed gevoel gaf dat die jongens open stonden voor mijn adviezen’.

Momenteel loopt Kluivert dus rond in Alkmaar. ‘ Ik ben twee tot drie dagen bezig met het analyseren van wedstrijden en bereid ik veel trainingsvormen voor. Ik heb het behoorlijk druk’, zegt de geboren Amsterdammer met een knipoog. Of er ook daadwerkelijk een rentree als voetballer gaat komen zegt Kluivert, ‘ Ik heb als speler nog geen honderd procent afstand genomen van het voetbal. Ik loop met veel plezier stage bij AZ, maar je weet het nooit’.

Related posts