Vermeer en Leonardo wel, Gentenaar en Enoh niet mee naar Servië

Kenneth Vermeer reist met Ajax mee naar Belgrado voor de wedstrijd tegen FK Borac in de eerste ronde van de UEFA Cup. De reservedoelman is de enige wijziging ten opzichte van de wedstrijdselectie van afgelopen zondag tegen Roda JC. Vermeer vervangt Dennis Gentenaar.

Voor de nieuwste aanwinst van Ajax, Eyong Enoh, komt het duel met de Serviërs nog te vroeg. De Kameroenees is vanmorgen aangekomen op Schiphol en heeft zijn eerste, individuele, training inmiddels achter de rug. Ajax heeft Enoh wel aangemeld bij de UEFA zodat hij deel kan nemen aan het UEFA Cuptoernooi. Zodra de selectie van Marco van Basten terug is uit Belgrado sluit de middenvelder aan bij de groep. Naast Enoh kan Van Basten ook geen beroep doen op Gabri, Jan-Arie van der Heiden, Mitchell Donald en Ismaïl Aissati. Zij zijn allen geblesseerd.

Ook Leonardo reist gewoon af met Ajax naar Servië. De Braziliaan zou nog zitten te wachten op een fax uit het midden oosten maar inmiddels lijkt de kans steeds kleiner dat die er ook daadwerkelijk gaat komen. Leonardo zelf heeft zich er inmiddels al min of meer bij neergelegd. De kleine aanvaller geeft aan zich volledig te concentreren op Ajax.

De volledige selectie voor het duel tegen FK Borac, aanvang 21.00 uur:
Maarten Stekelenburg, Bruno Silva, Oleguer, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Rasmus Lindgren, Urby Emanuelson, Klaas Jan Huntelaar, Miralem Sulejmani, Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel, Luis Suarez, Dario Cvitanich, Siem de Jong, Leonardo, Evander Sno, Jeffrey Sarpong, Robbert Schilder

Related posts