Gabri nog vraagteken voor duel met FK Borac

Gabri moet mogelijk ook de derde wedstrijd die erom gaat aan zich voorbij laten gaan. Het meespelen van de Spanjaard in het UEFA Cup-duel met FK Borac aanstaande donderdag is hoogst onzeker. De Spanjaard is nog steeds niet hersteld van een enkelblessure.

Gabri heeft nog niet meegetraind met de groep, maar het gaat wel beter met hem, aldus Marco van Basten. Of de middenvelder meegaat naar Servië laat Van Basten weten, ‘We moeten eerst eens kijken hoe zijn herstel de komende dagen verloopt. Wij gaan hier dinsdag een beslissing over nemen en dan zal blijken of wij Gabri toevoegen aan de selectie voor de wedstrijd met Borac’.

Gabri heeft al enkele weken last van een pijnlijke enkel, en miste hierdoor al de wedstrijden tegen Willem II en Roda jc. Het herstel van de middenvelder verloopt dan ook trager dan men had verwacht. De komende dagen zal blijken of Gabri fit genoeg zal zijn voor het treffen met FK Borac van aanstaande donderdag.

Related posts