FOTOVERSLAG sv Nieuwkoop – Lucky Ajax

Nee niet vanwege een jubileum of zeer speciale gebeurtenis maar gewoon omdat het vorig jaar zo goed was bevallen en het zo gezellig was, daarom dus dit jaar op herhaling. Vorig jaar werd de wedstrijd nog met 2-4 verloren, ook dit jaar was Lucky Ajax sterker 1-2. Ondanks dat er maar drie doelpunten gescoord werden was het toch volop genieten. Hieronder een fotoverslag voor een uitgebreid tekstverslag en nog meer foto’s ga dan naar (De Goeie Ouwe Tijd). (het tekst en foto verslag zal waarschijnlijk in de loop van zondag geplaatst worden)


Het weer was de hele middag al dramatisch slecht


Olaf Lindebergh was een debutant


Brian Roy had er zin in


En het regende nog steeds


Vanaf het moment dat de spelers van Ajax het veld betraden werd het droog
Simon sneed weer enkele malen door de verdeging heen
Stanley Menzo had een aantal goede reddingen


Nieuwkoopsche helden


De eindstand op het bord


Daarna nog een heerlijk buffet

Related posts