Ajax Travel & Events slaat flater met hotel in Belgrado

Ajax speelt op 18 september in de UEFA Cup in de Servische hoofdstad Belgrado tegen de plaatselijk FK Borac. Een club met een achterhang die in het verleden diverse malen in het nieuws is gekomen vanwege fascistische uitingen. Ajax Travel & Events heeft voor de pers, en hoogstwaarschijnlijk de eigen selectie en begeleiding, een, op z’n zachtst gezegd, opzienbarend hotel uitgezocht. Het Mr. President Hotel is voornamelijk in het nieuws geweest vanwege de mogelijkheid om te overnachten in designkamers die gewijd zijn aan onder andere dictators Adolf Hitler, Josef Stalin, Benito Mussolini en Fidel Castro. Vooral de Hitler-kamer, of kamer 501, is populair, voornamelijk onder Duitse, Kroatische en Sloveense gasten.

De organisatie van de Amsterdamse club schrijft zeer positief, in haar voorstel van het persarrangement, over het hotel.
“Mr. President Hotel ****
Dit 4-sterrenhotel ligt midden in het centrum van Belgrado en naast het Centraal Station. In de kamers en het restaurant zijn interessante en unieke kunstwerken en sculpturen te zien. Elke kamer is ontworpen rondom een vroegere of hedendaagse wereldleider. De gehele accommodatie is stijlvol en comfortabel ingericht.”

Wij vragen ons af hoe de kamer indeling zal zijn!

Related posts