Huntelaar over uitblijven transfer: ‘Ik ben niet gefrustreerd’

Klaas Jan Huntelaar gaat met frisse moed het nieuwe seizoen van Ajax tegemoet. De topscorer van de Eredivisie baalt niet dat hij geen transfer naar een Europese topclub in de wacht heeft gesleept. “Echt niet.” Of Huntelaar gefrustreerd is na het uitblijven van een transfer? “Nee, zo voelt het niet”, zegt de spits van Ajax in het Algemeen Dagblad.

“Echt niet. Ik bedoel: je raakt mogelijk gefrustreerd als je een transfer denkt te gaan maken, maar het ketst toch af. Ik heb deze zomer qua gevoel nooit tussen twee clubs in gezeten. Er is simpelweg niets voorbij gekomen dat ik interessant genoeg vind om Ajax voor in te ruilen.”

Huntelaar: “Natuurlijk zou ik ook wel naar Real Madrid willen, wie niet? Maar in een tussenstap ben ik nu niet geïnteresseerd.”

Komend seizoen heeft hij naast hét grote doel, de titel, ook andere doelstellingen in zijn hoofd. “Eén goal meer proberen te maken dan er competitiewedstrijden zijn. Maar ik lever graag wat doelpunten in, als we daardoor ook die schaal binnenhalen.”

Ook wil hij een doelpunt maken in Volendam. “Dat is nu, samen met het nieuwe stadion van ADO, in de eredivisie het enige stadion waar ik nog niet heb gescoord.”

Related posts