Vertrek naar Sporting Gijon officieel; Colin wou altijd al naar Spanje

Nadat enkele dagen geleden zijn nieuwe club Sporting Gijon al melding maakte van de transfer komt vandaag ook Ajax met het officiële bericht op haar website dat Jurgen Colin vertrekt bij Ajax. Colin is al gepresenteerd bij zijn nieuwe club.

De 27-jarige verdediger, die al eerder te horen had gekregen dat hij bij Ajax mocht vertrekken, heeft voor de Spaanse promovendus gekozen op advies van Albert Luque. “Hij vertelde me dat ik absoluut voor Gijón moest kiezen. In deze stad wordt het voetbal intens geleefd”, zo verklaarde Colin tijdens zijn presentatie in Spanje.

Spanje heeft hem van jongs af aan al getrokken. “Al van kleins af aan wilde ik ooit in Spanje spelen en ik kon deze mogelijkheid niet laten liggen. Ik kan niet wachten tot het seizoen begint. Spelen tegen landgenoten als Ruud van Nistelrooy, Wesley Sneijder of Rafael van der Vaart in een grote buitenlandse competitie is natuurlijk geweldig.”

Related posts