Huntelaar en Stekelenburg (uiteraard) in voorselectie Oranje voor oefenduels

Zoals verwacht zijn Maarten Stekelenburg en Klaas-Jan Huntelaar opgenomen in de voorselectie voor het Nederlands elftal dat 6 en 9 september respectievelijk een oefen- en WK-kwalificatie-interland speelt. Woensdag 6 september wordt in Eindhoven geoefend tegen Australië en drie dagen later moeten de mannen het in Skopje opnemen tegen Macedonie.

Volledige voorselectie Oranje:
Ibrahim Afellay (PSV), Ryan Babel (Liverpool), Marcus von Bommel (Bayern München), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Tim de Cler (Feyenoord), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Orlando Engelaar (FC Schalke 04), John Heitinga (Atlético Madrid), Nigel de Jong (HSV), Dirk Kuyt (Liverpool), Joris Mathijsen (HSV), André Ooijer (Blackburn Rovers), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic) en Demy de Zeeuw (AZ).

Related posts