‘Davids te huur voor 30.000 dollar per duel, Kluivert voor 20.000’

Oud-Ajacied Edgar Davids speelt binnenkort mogelijk een aantal wedstrijden in de Australische competitie. Sydney FC is geïnteresseerd, maar dan moet wel Davids’ gage van 30.000 dollar per gespeelde wedstrijd omlaag. Dit meldt de The Sydney Morning Herald vandaag. Patrick Kluivert zou voor 20.000 dollar per wedstrijd gecontracteerd kunnen worden, aldus het medium.

Ook Adelaide United en Wellington Phoenix zouden de situatie rond Davids en Kluivert monitoren. De 35-jarige Davids heeft sinds de play-offs, waarin hij met Ajax niet kon winnen van FC Twente, geen serieuze wedstrijd meer gespeeld. Momenteel zit hij zonder club. Ook Kluivert is er na een mislukt avontuur bij Lille OSC niet in geslaagd een nieuwe werkgever te vinden. Wel loopt hij stage bij de technische staf van AZ in het kader van de cursus Trainer Betaald Voetbal die hij momenteel volgt.

Related posts