Jurgen Colin vertrekt definitief naar Sporting Gijon

Jurgen Colin vertrekt definitief naar de Spaanse promovendus Sporting Gijon, meldt de Spaanse club zojuist op haar officiële website. Colin tekent een éénjarig contract en wordt donderdag door zijn nieuwe werkgever in Spanje verwacht. Het is de bedoeling dat de verdediger vrijdag aan pers en publiek wordt gepresenteerd. Voor Colin wordt het na RC Genk en Norwich City zijn derde buitenlandse avontuur.

Colin (27) kwam vorig seizoen op aandringen van de toenmalige trainer Henk ten Cate naar Amsterdam. De ex-PSV’er kwam echter nauwelijks aan spelen toe. Toch verlengde Colin verrassend deze zomer zijn contract bij Ajax met twee jaar, maar werd door trainer Marco van Basten teruggezet naar het tweede en mocht zodoende vertrekken uit Amsterdam.

Related posts