VI: ‘Real bereidt bod voor op Huntelaar van 25 miljoen’

Waar iedereen bang voor is lijkt te gaan gebeuren. Real Madrid gaat in de apotheose van de transfermarkt een bod van 25 miljoen euro uitbrengen op Klaas Jan Huntelaar. Dat meldt de Voetbal International woensdag in haar weekblad. De Madrilenen willen kost wat het kost volgend seizoen kampioen worden en de Champions League winnen en zijn daarom toch nog op zoek naar versterking. Ze bereiden nu een bod voor op Huntelaar. Naast Madrid heeft Manchester United ook belangstelling als de transfer van Dimitri Berbatov afketst. Volgens de VI heeft ook Arsenal nog belangstelling.

Vorige week leek een transfer naar Madrid definitief van de baan toen de club liet weten met Rafael van der Vaart de selectie rond te hebben. Met Madrid weet je het echter maar nooit, kijk naar vorig seizoen toen Sneijder alsnog vertrok. De geschiedenis lijkt zich dan toch helaas te gaan herhalen…

Related posts