‘Lindgren in Zweedse selectie en in belangstelling Juventus’

Volgens de website AjaxToday.nl wil Juventus graag middenvelder Rasmus Lindgren aantrekken. De website meldt dat De Oude Dame een bod heeft gedaan van 5,2 miljoen euro op de Zweed. Ajax zou het bod inmiddels in beraad hebben. Overigens wordt er verder nergens melding gemaakt hierover dus lijkt het eerder te gaan om een gerucht.

Lindgren staat wel voor zijn debuut als Zweeds international. De Ajacied ontving dinsdagmiddag een uitnodiging van bondscoach Lars Lagerbäck, die aangaf de middenvelder graag aan het werk te willen zien. Lindgren (23) kregen al eens eerder een belletje, maar in de vriendschappelijke interland tegen Turkije op 6 februari kreeg hij geen speelminuten. Lindgren hoopt tegen de Fransen te kunnen debuteren. De kans dat dit gebeurd is groot, aangezien Lagerbäck aangaf ‘dat dit een goede mogelijkheid is voor de onervaren spelers om te laten zien wat ze in huis hebben’.

Related posts