Ajax en ook AjaxF-side.nl nemen afstand van ‘bommen-shirt’

Ajax heeft kennisgenomen van berichten op diverse websites over de verkoop van T-shirts met daarop afbeeldingen van het bombardement op Rotterdam. Ajax neemt nadrukkelijk afstand van deze ongepaste uiting, zo laat de club weten middels een verklaring op de website. De club zegt te betreuren dat deze T-shirts in omloop zijn gebracht. Ajax hanteert het beleid dat de supporters zich met hun uitingen dienen te richten op het aanmoedigen van de eigen club. Ook wij als AjaxF-side.nl delen deze mening van Ajax en nemen dan ook bewust afstand van deze actie.

Personen bij wie het T-shirt bij Ajax-wedstrijden overigens wordt aangetroffen, wordt de toegang tot het stadion (bij thuiswedstrijden) en de bus of trein (bij uitwedstrijden) geweigerd.

Related posts