‘Manucharyan voor een seizoen naar NEC, Leonardo twijfelt nog’

Dat zowel Edgar Manucharyan als Leonardo in de belangstelling staan van NEC was al bekend (zie berichten onderaan dit artikel). Manucharyan zou welwillend staan tegenover een overgang. Volgens de fansite AjaxShowtime is de overgang van de Armeniër rond, en wordt Manucharyan voor één seizoen verhuurd aan NEC. De Armenier heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2011. RTVNH weet te melden dat Leonardo nog zou twijfelen, omdat Van Basten het komend seizoen benieuwd is naar zijn progressie.

Zie ook eerdere berichten:
02-07-2008: Blind: ‘Diverse clubs melden zich voor spelers:NEC heeft naast Leonardo ook belangstelling voor huur Manucharyan’
30-05-2008: ‘Van Basten wil Leonardo houden en Manucharyan verhuren; Luque en Mitea mogen wel vertrekken’

Related posts