Gilberto Silva niet naar Ajax, maar naar Panathinaikos

In tegenstelling tot eerdere berichten zal niet Ajax maar het Panathinaikos van Henk ten Cate de nieuwe club van Gilberto Silva te worden, zo melden diverse Engelse media. Ken Friar namens de Gunners en Panathinaikos president Nikos Pateras zouden afgelopen nacht een principe-akkoord hebben bereikt over een transfersom van rond de 3 miljoen euro, zo laat Friar vandaag tegenover de Griekse pers weten. Gilberto’s zaakwaarnemer; Frank Trimboli, is vandaag in Athene om de persoonlijke eisen van Silva te bespreken.

De middenvelder heeft geen toekomst meer bij Arsenal door de verschillende talenten in Londen zoals Fabregas en Dénilson. Hij heeft ook laten weten dat hij welwillend staat tegenover een overgang naar de Griekse competitie.

Related posts