Cvitanich wil voor nationale team Kroatië uit gaan komen

Met de overstap van Darío Cvitanich naar Europa wil de spits ook voor het nationale elftal van Kroatië uit gaan komen. Volgens de voorzitter van de Kroatische voetbalbond meldt de nieuwe Ajax spits zich dinsdag of woensdag bij de Kroatische ambassade voor de noodzakelijke papieren, zo meldt de website SportsYA.

De spits is geboren en getogen in Argentinië, maar zijn grootouders komen uit Kroatië. “Als de bondscoach van Kroatië me zou oproepen, zou ik direct het vliegtuig nemen naar Kroatië. Het is een enorm sterk elftal waar iedereen wel voor zou willen spelen” aldus de Ajax spits in een reactie.

zie ook eerdere berichten:
>: Cvitanich verliest afscheidsduel maar wordt wel Argentijns topscorer
>: Darío Cvitanich verkozen tot speler van het jaar bij Banfield
>: Ajax ging met aantrekken Cvitanich niet over een nacht ijs
>: ‘Hallo, ik ben Darío Cvitanich, aangenaam’
>: Cvitanich voor 5 jaar naar Ajax
>: Transfer Cvitanich nog niet afgerond
>: ‘Heethoofd Dario Cvitanich morgen naar Nederland en vrijdag medisch gekeurd’

Related posts