‘Man United concreet voor Huntelaar: Bod van ruim 25 miljoen euro’

Manchester United lijkt met een officieel bod te komen bij Ajax. De Mancunians zouden een bod nabij de twintig miljoen pond hebben neergelegd voor Klaas Jan Huntelaar, zo meldt de website teamtalk.com. Omgerekend komt dat neer op een bedrag van ruim 25 miljoen euro. United wil snel handelen en andere geïnteresseerden voor zijn.

Huntelaar zelf ziet een overgang naar United ook wel zitten. : “Ik houd van clubs met een grote historie zoals Ajax. Ik houd ook van Manchester United,” vertelt Huntelaar tegenover Vital Football. “Het is een droomclub. Kijk wat Ruud van Nistelrooy daar allemaal heeft weten te bereiken. Ik weet dat meerdere Engelse clubs mij volgen, waaronder Manchester United, die zeer geïnteresseerd in mij zijn,” aldus de topscorer.

Related posts