Ajax-shirt Cruijff levert op veilingsite 5.140,00 euro op voor goede doel

Voetballer Alfred Schreuder, die eerder speelde voor onder anderen Feyenoord, RKC Waalwijk, NAC Breda en FC Twente, verloor in 2006 zijn zesjarige dochter Anouk aan een hersentumor. Sindsdien zet de voetballer zich in om geld in te zamelen dat gebruikt kan worden in de strijd tegen kanker.

Op de website www.project21.nl liep de afgelopen maanden een veiling van Schreuder waar geboden kon worden op een bijzonder shirt (zie ook eerdere bericht). Een officieel gedragen wedstrijdshirt van Johan Cruijff tijdens de bekerfinale NEC-Ajax in 1983 in Nijmegen. Ajax won met 3-1 en Cruijff tekende voor twee assists en een doelpunt. Na afloop wisselde hij het shirt met NEC-verdediger Dick Mulderij. Mulderij heeft het shirt beschikbaar gesteld voor deze veiling. Half mei was het hoogste bod 5.001,00 euro. Uiteindelijk heeft een fan, die anoniem wil blijven, 5.140,00 euro geboden op het shirt.

Related posts