Interesse Ajax in Benayoun lijkt weinig kans van slagen te hebben

De interesse van Ajax in Liverpool-aanvaller Yossi Benayoun zal wellicht niks opleveren. De speler, die ook interesse geniet van Tottenham Hotspur en Portsmouth, heeft aangegeven te willen strijden voor een basisplek op Anfield Road. En dus kan Ajax alweer snel een streep zetten door de naam van Benayoun, die in het verleden al bij de Amsterdammers in de jeugd speelde van 1994 tot 1998.

Zaakwaarnemer Ronen Katsav zegt dat Yossi, ondanks het feit dat hij nauwelijks in de basiself staat, zich niet ongelukkig voelt: “Yossi voelt zich op zijn plek bij Liverpool. Hij is een goede speler, dus het is logisch dat er belangstelling voor hem is, maar hij heeft het naar zijn zin bij Liverpool. Alles is perfect voor hem geregeld. Zelfs als de club hem zou willen verkopen, zal hij zeggen dat hij wil blijven, denk ik”, aldus de spelersagent tegenover BBC.

Benayoun heeft er bij The Reds pas één seizoen opzitten. Vorig jaar zomer werd hij voor tien miljoen euro overgenomen van West Ham United. Daarvoor speelde hij drie jaar voor Racing Santander. Nadat hij in 1998 bij Ajax was vertrokken, kwam hij nog vijf jaar uit in zijn eigenland. Vier daarvan speelde hij voor Maccabi Haifa, één voor Hapoel Beër Sjeva.

Zie ook eerdere berichten:
27-06-2008: ‘Benayoun kan bij Ajax meer verdienen dan bij Liverpool’
27-06-2008: Benayoun weet van niets en vraagt Liverpool om opheldering rond zijn positie
27-06-2008: Ajax biedt op voormalig stagiar Yossi Benayoun

Related posts