Ajax begint seizoen op 30 augustus tegen de sigaren uit in Tilburg

Het concept-programma van het nieuwe seizoen is vandaag uitgelekt op internet: Ajax start het seizoen 2008/2009 met een uitwedstrijd tegen Willem II. Dit is de club van Alfons Groenedijk die daar assistent geworden is naast dat over het paard getilde ventje. Het seizoen begint op vrijdag 29 augustus, maar Ajax speelt op zaterdagavond in Tilburg.
21 september zal de start zijn van een hete herfst als we op bezoek mogen in r$%@m (dat is weer gegarandeerd 3 punten).

Zondag 16 november is de thuiswedstrijd tegen PSV en AZ komt op 21 december naar de ArenA. PSV – Ajax staat gepland op zondag 8 februari, Feyenoord komt op zondag 8 maart naar Amsterdam. Het duel AZ – Ajax wordt op 19 april gespeeld.

Volledige eerste speelronde Eredivisie:
Vrijdag 29/8

Vitesse – FC Groningen

Zaterdag 30/8
Roda JC – FC Twente
Willem II – Ajax
NEC – De Graafschap
FC Utrecht – PSV

Zondag 31/8
Heracles Almelo – Feyenoord
Sparta – ADO Den Haag
FC Volendam – SC Heerenveen
AZ – NAC Breda

Klik hier voor het volledige concept-programma

Related posts