Toch nog extra kaarten verkrijgbaar voor afscheidswedstrijd Jaap Stam

Vandaag werd bekend dat er bij het afscheid van jaap Stam op 26 juli diverse grote namen act de presence zullen geven (zie bericht). De afscheidswedstrijd was compleet uitverkocht maar voor diegene die er op 26 juli toch nog bij willen zijn is er goed nieuws: Als gevolg van nieuwe inzichten tijdens de bouw van het splinternieuwe stadion in Zwolle waar het duel plaats vind zijn er nog extra zitplaatsen beschikbaar gekomen! Deze laatste toegangskaarten voor zowel de Noord-, Oost- als Zuidtribune zijn vanaf maandag 30 juni aanstaande alleen en exclusief verkrijgbaar op het kantoor van FC Zwolle op het stadionterrein.

Er worden op vertoon van een geldige legitimatie maximaal twee kaarten per persoon verkocht. Openingstijden van het kantoor van FC Zwolle zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Inmiddels is een complete lijst van namen bekend geworden van spelers die het samen met, en op uitnodiging van, Jaap op zullen nemen tegen het nieuwe elftal van Ajax onder leiding van Marco van Basten.

Henk Timmer, Ronald Waterreus, Arthur Numan, Frank en Ronald de Boer, Michael Reiziger, Wim Jonk, Bert Konterman, Philip Cocu, Arno Arts, Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Dennis Bergkamp, Aron Winter, Jordi Cruyff, Marc Overmars en Edgar Davids zijn de Nederlandse spelers die hun opwachting gaan maken. Wat betreft de buitenlandse inbreng hebben inmiddels in principe toegezegd: Paolo Maldini, Gennaro Gattuso, Filippo Inzaghi, Alessandro Nesta en Romario. Dit team staat zaterdag 26 juli aanstaande onder leiding van Guus Hiddink.

Rondom de wedstrijd vinden er nog enkele activiteiten plaats. Het stadion is om die reden vanaf 18.30 uur geopend waarna in een voorprogramma achtereenvolgens DJ Quintin, Opgezwolle en Thomas Berge een optreden verzorgen. Voor iedere bezoeker van de wedstrijd is er een gratis programmaboekje als aandenken aan de wedstrijd waarmee in de rust van de wedstrijd ook mooie prijzen zijn te winnen.

In het stadion zelf zijn verder nog exclusieve artikelen als het wedstrijdshirt van het gelegenheidsteam alsmede een speciaal boek over Jaap Stam verkrijgbaar. Na de wedstrijd, en dus het moment dat het afscheid van Jaap Stam als voetballer daar is, neemt hij afscheid van zijn publiek en staat het aanwezige publiek nog een vuurwerkshow in het stadion te wachten.

Zorg dat ook jij bij deze fantastische afscheidswedstrijd van Jaap Stam aanwezig bent en grijp deze extra kans voor een toegangskaartje!

Meer info: De speciale website van Zwolle en op jaapstam.nl

Related posts