Zaakwaarnemer: ‘Vertrek Leonardo afhankelijk van komst Sulejmani’

De kans dat Leonardo volgend seizoen gewoon bij Ajax onder contract staat lijkt steeds groter te worden nu de transfer van Sulejmani naar Ajax maar niet rond wil komen. In de Voetbal International zegt de zaakwaarnemer van de Braziliaan; Hans Coret, dat zijn cliënt de strijd bij Ajax aan wil gaan en voorlopig niet wil vertrekken. “Leonardo heeft voor zijn vakantie een goed gesprek gehad met Danny Blind. In principe mag hij niet weg. Hij gaat gewoon de voorbereiding meemaken en vechten voor een plaats,” zegt Coret. “Als nou blijkt dat er spelers komen en het voor Leonardo moeilijk wordt, gaan we opnieuw praten. Of er moet voor die tijd een club komen, maar dan moet er wel een afkoopsom worden betaald.”

Eerder leek een vertrek van Leonardo aanstaande. De Braziliaan kwam onder Adri Koster nauwelijks aan spelen toe en moest zelfs vaak, ondanks dat hij weer fit was, genoegen nemen met een plaats op de tribune. NEC Nijmegen toonde interesse maar doordat de transfer van Sulejmani maar niet rond schijnt te willen komen blijft Leonardo vooralsnog gewoon Ajacied.

Zie ook eerdere berichten:
Leonardo steeds dichter bij vertrek naar NEC: transfersom slechts 750.000 euro
NEC moet eerst spelers kwijt voordat Leonardo haalbaar is’
Geluiden rond interesse van NEC in Leonardo worden steeds luider
Barbara Barend: ‘Leonardo op weg naar NEC’
Ontevreden Leonardo: ‘Ajax liet mij helaas niet vertrekken naar NEC of FC Utrecht gaan’
Leonardo wil snel duidelijkheid van Ajax; clubs staan in de rij

Related posts