Alfons Groenendijk assistent-trainer bij Willem II

Alfons Groenendijk vertrekt naar Willem II. Groenendijk, die de afgelopen jaren assistent-trainer was bij Ajax maar door de komst van VAn Basten zijn contract niet verlengd zag worden,, gaat deel uitmaken van de technische staf van de Tilburgers waar hij assistent wordt van Andries Jonker. Jonker blijft ook aan als technisch directeur van de Brabanders.

Groenendijk is uiterst tevreden met zijn nieuwe functie als assistent-trainer van de Tilburgers. De voormalig Ajacied sprak over een ‘kans zich verder te ontwikkelen.’ Groenendijk was eerder assistent van Sparta en assistent-trainer bij Ajax.

Zie eerdere berichten:
05-04-2008:Ook geen andere functie voor Groenendijk bij Ajax
01-04-2008:Groenendijk snapt niets van Ajax: ‘Dit verdien ik niet’
30-03-2008:Groenendijk na dit seizoen weg bij Ajax
24-02-2008:‘Groenendijk en Spijkerman moeten plaats maken bij Ajax’

Related posts