Oranje stijgt gigantisch bij bookmakers als favoriet voor eindzege

De 3-0 winst van Oranje gisteravond op Italië heeft ervoor gezorgd dat de formatie van Marco van Basten opeens een van de grootste favorieten is geworden bij de bookmakers voor de eindoverwinning. Waar bij onze huisbookmaker Unibet voorafgaand aan het duel EK-winst van Oranje nog 12,5 maal de inleg op bracht is dat inmiddels drastisch verlaagd naar 6,5 maal de inleg.

Heb jij minder vertrouwen in een Europees kampioenschap van Oranje? Als je denkt dat Nederland uiteindelijk zijn waterloo gaat vinden in de halve finales dan levert die weddenschap je bij Unibet nog altijd 4,5 maal je inleg op.

Door de actie die wij in samenwerking met Unibet hebben wordt je eerste inleg verdubbeld waardoor je zonder risico een weddenschap kunt plaatsen! Meldt je hier aan!

Overigens kun je het zo gek niet verzinnen of je kunt erop wedden bij Unibet. Of het nu gaat om welke twee clubs uiteindelijk in de finale zullen staan of dat Zlatan Ibrahimovic meer dan 3 goals gaat scoren dit EK tot wie de eerste hoekschop krijgt vanavond in het duel tussen Spanje en Rusland.

Related posts