Denk jij dat Oranje het EK gaat winnen? Zet zonder risico 50 euro in en win 625 euro!

Het EK staat voor de deur. Ben jij ervan overtuigd dat Oranje het EK gaat winnen? Bezoekers van AjaxF-side.NL hebben de mogelijkheid om bij onze huisbookmaker Unibet zonder risico 50 euro in te zetten. Zet je die in op EK-winst van Oranje dan win je maar liefst 625 euro. Wordt Oranje uiteindelijk toch geen Europees kampioen, dan is er niets aan de hand en behoudt je gewoon je 50 euro. Geen risico dus! Meld je dus hier direct aan, zonder risico!

Hoe werkt het?
Vul het registratieformulier in, stort 50 euro op je spelrekening en Unibet verdubbeld dit direct naar 200 euro! 50 euro GRATIS dus! Het is een 100% bonus met een maximum van 50 euro. Indien je dus maar 15 euro stort, zal je bonus 15 euro bedragen.

Andere favoriet?
Geloof jij niet zo in de kansen van Oranje? Zet dan je geld op bijvoorbeeld Italië. Je ontvangt dan 8 maal je inleg als de Azurri daadwerkelijk EK-winnaar worden. Een andere favoriet? Zoek hem op en win!

Individuele wedstrijden
Je kunt ook inzetten op losse wedstrijden. Denk jij bijvoorbeeld dat Oranje wint van Italië, dan kun je 150 euro winnen zonder risico!

Meld je dus hier direct aan, zonder risico!

Related posts