Ajax en Heerenveen gesprekken over transfer Sulejmani in oriënterende fase

De gesprekken tussen Ajax en sc Heerenveen over Miralem Sulejmani zijn nog niet in een ver gevorderd stadium. Eerder deze week meldde De Telegraaf nog dat de clubs het bijna eens zijn over de afkoopsom van ongeveer achttien miljoen euro. Ajax en sc Heerenveen hebben het echter nog helemaal niet over bedragen gehad.

Zo liet Danny Blind, vrijdagavond weten in het tv-programma Studio Sportzomer. “Bedragen van 19 miljoen zijn absolute onzin. Dat bedoelde ik met dat er zoveel wordt geschreven momenteel. Natuurlijk zijn wij in gesprek met sc Heerenveen, maar meer niet. We zijn nog niet eens in de fase dat er over bedragen wordt gesproken.”

Ook Yme Kuiper, algemeen directeur van sc Heerenveen, liet al ontvallen dat het voorbarig is om te stellen dat er sprake is van een vertrek van Sulejmani uit Friesland. “Als Sulejmani zijn carrière in Nederland voortzet, kan hij voor zijn ontwikkeling net zo goed in Heerenveen blijven. Wij spelen net als Ajax ook in het UEFA Cup toernooi. Bovendien heeft Mickey nog geen jaar bij ons in het eerste elftal gespeeld. Een vertrek naar Ajax is wat ons betreft niet waarschijnlijk”, aldus Kuiper in Voetbal International.

Related posts