Pieter Vink fluit return finale play-offs tussen Ajax en Twente

Pieter Vink is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter voor de return tussen Ajax en FC Twente, komende zondag in de Amsterdam ArenA. De Nederlandse EK-arbiter wordt geassisteerd door Arie Brink en Hans ten Hoove. Er is veel ophef over de scheidsrechters. Afgelopen week liet oud-scheidsrechter Mario van der Ende geen spaan heel van het belid van zijn oud-werkgever en ook zijn oud-collega’s kregen er flink van langs.

De eerste ontmoeting tussen Twente en Ajax, in Emmen, eindigde in 2-1 voor Twente en ook hier speelde de scheidsrechter; Haverkort, een beslissende rol door Twente een penalty kado te doen en Ajax er een te onthouden. Door dit scheidsrechtelijk geblunder móet Ajax zondag winnen. Gebeurt dat niet, dan gaan de Tukkers de CL in.

Related posts