Ajax sluit seizoen af met oefenduel op 28 mei tegen DVS ’33

Ajax sluit dit seizoen af met een oefenduel tegen de amateurs van DVS ’33. Op woensdag 28 mei nemen de Amsterdammers het om 19.30 uur op tegen het eerste elftal van de Ermelose ploeg. Dat meldt de officiële website van DVS ’33. Mocht het inderdaad de laatste wedstrijd zijn van het huidige seizoen, dan is dit tevens het laatste duel onder leiding van trainer Adrie Koster.

DVS ’33 ontvangt Ajax in het kader van het 75-jarig jubileum. Het is inmiddels de vijfde keer in 25 jaar dat Ajax Ermelo bezoekt. Eerder bracht de club een bezoek in 1984, 1985, 1986 en 2003. Een aantal internationals zal ontbreken in verband met de voorbereidingen op het komende EK in Oostenrijk en Zwitserland. De nationale selecties zullen eind mei namelijk al bij elkaar komen om zich voor te bereiden op het eindtoernooi.

Related posts