Vier Ajacieden in voorlopige Oranje-selectie EK

John Heitinga, Urby Emanuelson, Maarten Stekelenburg en Klaas-Jan Huntelaar zijn opgenomen in de voorlopige selectie van bondscoach Marco van Basten voor het Europees Kampioenschap. De Ex-Ajacieden Sander Boschker, Edwin van der Sar, Henk Timmer, Tim de Cler, Mario Melchiot , André Ooijer, Nigel de Jong, Hedwiges Maduro, Denny Landzaat, Clarence Seedorf, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Ryan Babel maken ook deel uit van de selectie. Van Basten selecteerde in totaal dertig spelers maar zal er zeven moeten laten vallen.

De volledige voorlopige EK-selectie:
Huntelaar, Heitinga, Emanuelson, Stekelenburg(allen Ajax), Van Bronckhorst, Timmer, De Cler, Landzaat(allen feyenoord), Van der Vaart, De Jong, Mathijsen(allen HSV), Sneijder, Robben, Van Nistelrooy(allen Real Madrid), Jaliens, De Zeeuw(beide AZ), Kuyt, Babel(beide Liverpool), Koevermans, Afellay(beide psv), Boschker, Engelaar(beide Twente), Seedorf(AC MIlan), Van Persie(Arsenal), Bouma(Aston Villa), Ooijer(Blackburn Rovers), Vennegoor of Hesselink(Celtic), Van der Sar(Man. United), Maduro(Valencia), Melchiot(Wigan Athletic)

Related posts