UITSLAG PRIJSVRAAG AJAX – De GRAAFSCHAP: WELKE AJACIED IS DIT?

Bijna traditiegetrouw met enige vertraging hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 12 april maart. Het was deze keer natuurlijk niet zo moeilijk, al zijn er altijd mensen die het niet goed hadden, waarschijnlijk mede omdat zijn opvallende sokken niet goed zichtbaar waren. De Ajacied op de foto was deze keer: LUIS SUAREZ (zie foto beneden)!

Uit alle goede inzendingen hebben wij de volgende prijswinnaar gehaald: Jurgen Koopmans uit Maarssen. Hij krijgt die schitterende originele Ajax-sjaal (zie hieronder) beschikbaar gesteld door Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl toegestuurd! Jurgen; gefeliciteerd!
Niets gewonnen? Niet getreurd! Van de play-off wedstrijd op 5 mei thuis tegen Heerenveen zal er namelijk weer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt tijdens dat duel. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en ook dan is er weer een leuke prijs te winnen!


Luis Suarez!!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouds-Inn.nl!
Dè Ajax-webstore voor al je Ajax-fanartikelen waaronder ook alle AFCA spullen!


Related posts