Heitinga: De druk ligt nu bij psv

John Heitinga is een tevreden man na het duel in de Euroborg tegen FC Groningen. Ajax wist vanavond met 1-2 te winnen van de plaatselijke FC, en heeft hiermee de competitie tot een zinderend slot gebracht

Het was een wedstrijd waar alles in zat. In de tweede helft hebben we risico genomen door 1 op 1 te gaan spelen. Hierdoor kreeg ook Groningen zijn kansen, maar in een wedstrijd waar alles in zat hebben wij verdiend gewonnen, aldus Heitinga.
Zondag spelen we tegen Heracles en die moeten we winnen. psv moet uit naar Vitesse en moet daar een punt halen, en een kampioenswedstrijd spelen is altijd mooi.
Laten we hopen dat er zondag iets moois gebeurt in Arnhem, want dan wordt het een leuke zondag. Om kwart over vier weten we of ik hier afsluit met een prachtige prijs.

Related posts