Roger Richardson eindelijk thuis!

Roger Richardson, de Ajacied die in Dubai vast zat voor 2 gram hash, is weer thuis! Half maart was er nog onduidelijkheid over zijn vrijlating maar nu is hij dan toch eindelijk herenigd met zijn familie. Vanmorgen ontving ik onderstaande email:

Ruim een maand later dan we hadden gehoopt hebben we vanochtend ROGER van het vliegveld opgehaald. Hij is weer thuis en zeer zeer zeer blij om weer in ons midden te zijn. Hij kwam vanochtend om 5.09 uur aan en er waren erg veel mensen op de been op Schiphol. Tot onze verbazing was zelfs een groepje uit Vak 410 heel vroeg uit de veren gekomen om Roger met een spandoek te verwelkomen. Wij (de familie en naaste vrienden) hebben veel RESPECT voor deze jongens en het wordt erg GEWAARDEERD, op hun manier hebben ze ons grote steun verleend. Verder waren zijn beste maten er natuurlijk ook, weer een stel TOPPERS. Wie natuurlijk niet ontbraken waren zijn vrouw, zijn kinderen, ik (schoonzus) en natuurlijk zijn moeder + alle directe aanhang/familie. Zo stonden we daar met een man of 35 te turen naar de Gate of we hem al zagen en eindelijk was het dan zover. Het is een mooie dag vandaag. Met dit bericht wil ik dan ook de up-date sluiten, wij gaan weer lekker verder met ons oude goeie leven. Iedereen die op welke manier iets heeft bijgedragen

BEDANKT!

Groetjes van de blije familie van Roger.

Related posts