Heitinga in tranen tijdens sfeeracties (incl. video)

John Heitinga heeft gisteren genoten van de sfeeractie, die de supporters voor hem op touw hadden gezet tijden de wedstrijd tegen De Graafschap. Twee immens grote doeken, lieten blijken dat Heitinga zeer gewaardeerd wordt bij de fans.

”Ik was helemaal sprakeloos”, bekent Heitinga. Met twee doeken van de verdediger zelf (ruim 25 bij 25 meter), een immens grote ‘2’ (rugnummer Heitinga, red.) op de noordzijde, en een hele lading aan rood, witte en zwarte vellen papier zorgden de Ajax-supporters voor een goede sfeer.

Ik heb nog nooit zo,n mooie opkomst meegemaakt. Ik wist niet waar ik kijken moest, links,rechts,voor en achter me was het allemaal rood-wit en werd mijn naam gescandeerd. Ik zal eerlijk zeggen dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg. Ik heb echt diep respect voor de jongens die dit mogelijk gemaakt hebben. Daar zijn geen woorden voor. Ik had echt een minuutje nodig om bij te komen.

Geen definitief afscheid
De centrale verdediger zal Ajax gaan missen. “Maar ook de supporters. Als je hier zeventien jaar hebt gespeeld, heb je het nodige meegemaakt. Het is een andere stap die je gaat maken. Ik vertrek wel bij Ajax, maar het is geen definitief afscheid. Voor mij staat de deur open om ooit terug te keren in de Arena.”

De supportersvereniging maakte onderstaande video van de TIFO-actie:

Related posts