‘Leonardo kan naar FC Twente en NEC en FC Utrecht wilden hem al in winterstop halen’

Leonardo mag na zijn knieblessure dan weinig aan spelen toekomen, de aanvaller van Ajax heeft over belangstelling niets te klagen. De Braziliaan staat in de belangstelling van FC Twente en NEC. Beide clubs zouden hem graag vanaf de zomer willen vastleggen. Bovendien toonde FC Utrecht in de afgelopen winterstop al interesse. Cees Lok zou FC Twente geadviseerd hebben om Leonardo te halen, weet Sportweek. De huidige coach van de beloften van de Tukkers werkte eerder bij NAC Breda met de 24-jarige. Ook NEC-coach Mario Been zou gecharmeerd zijn van de Braziliaan. Hij kent Leonardo nog van zijn tijd als trainer bij jong Feyenoord.

FC Utrecht-coach Willem van Hanegem had de Ajacied volgens het tijdschrift afgelopen winter al willen toevoegen aan zijn selectie. Leonardo ligt bij Ajax nog onder contract tot de zomer van 2009. Het is de vraag of Ajax hem wel wil laten gaan.

Related posts