Koster wil titel nog niet opgeven

Adrie Koster heeft vandaag op de persconferentie laten weten de strijd om de landstitel nog niet op te willen geven. “We moeten gewoon alle duels proberen te winnen. Natuurlijk wordt het steeds moeilijker. Maar we moeten gewoon van wedstrijd naar wedstrijd toeleven en alles proberen te winnen. En dan moeten we hopen dat de tegenstander hier en daar wat punten laat liggen.”

“Ik vind dat het voetbal na de winterstop verzorgder is. Het is alleen wel een beetje frustrerend dat dat niet altijd is terug te zien in de uitslagen. Vooral in uitwedstrijden vallen de resultaten tegen. Tegen Roda JC speelden wij zondag bijvoorbeeld redelijk goed. We waren de bovenliggende partij, hadden de wedstrijd onder controle, maar verloren toch door persoonlijke fouten.”

Related posts