Heerenveen wil Sulejmani(19) snel langer vastleggen met Ajax, PSV en Feyenoord op het vinkentouw

De pas negentienjarige Miralem Sulejmani van SC Heerenveen is sinds het vertrek van Afonso Alves een van de grote smaakmakers van de Friese club. Dit is niet onopgemerkt gebleven: Volgens Voetbal International heeft de Servische aanvaller de interesse van PSV, Ajax en Feyenoord gewekt. Om te voorkomen dat de razendsnelle aanvaller voor een gering bedrag richting Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam vertrekt, wil Heerenveen dan ook snel het contract van Sulejmani openbreken en verlengen. De huidige verbintenis van de spits loopt tot medio 2010.

Sulejmani is aan zijn eerste seizoen bezig bij Heerenveen. Hij kwam vorig seizoen over Partizan Belgrado. In tot nu toe 24 duels scoorde hij 9 treffers voor de Friezen.

Related posts